Na een fijne dag sparren met mijn business maatjes, loop ik op het strand en laat mijn gedachten gaan…

Sinds ik gestart ben met Steengoed Geregeld, heb ik ontzettend veel geleerd. Zelfstandig ondernemer zijn, is een hele ervaring en het is mooi, pittig, uitdagend, geweldig, zwaar, inspirerend en nog veel meer!

Eén van de grootste uitdagingen is dat ik als ondernemer eigenlijk alles-in-één ben: CEO, uitvoerder, marketeer, administratief medewerker, netwerker, manager, ICT’er, m’n eigen supporter (en ik heb niet de illusie dat ik hiermee volledig ben). En dat is best veel. Ik ben mijn bedrijf gestart omdat ik een verschil wil maken, mezelf wil blijven ontwikkelen en datgene wil doen waar ik blij van word. En dat er zoveel bij komt kijken, hoort erbij en maakt het ook interessant.

Energie en inspiratie

Veel van die dingen doe ik alleen en daarom zijn dagen als vandaag zo fijn: om met gelijkgestemde vrouwen te kunnen delen waar ik mee bezig ben. Om elkaar te inspireren, spiegelen en aan te moedigen. Zodat we elkaar helpen om het beste in onszelf naar boven te halen. Elkaar over drempels helpen en ook gewoon af en toe even mogen zuchten dat het niet altijd meevalt. En dan ga ik in de avond altijd weer met een goed gevoel en bruisend van inspiratie naar huis!

Hier krijg ik energie van! Dat wat ik bij mijn business buddy’s vind, is waar ik in mijn bedrijf ook veel energie van krijg: meedenken met vrouwen die vol ideeën zitten, die vol enthousiasme vertellen welke plannen ze hebben. Totdat ze op het punt komen dat ze zuchten dat ze er eigenlijk de tijd niet voor hebben. Of dat het uitvogelen van systemen echt niet hun ding is. Welke drempel er ook is, het is zo jammer als die mooie ideeën niet gerealiseerd worden.

Je doel bereiken

Hoe zou je het vinden als je eens kon gaan zitten met iemand die luistert naar je plannen? Om vervolgens de mooiste eruit te pikken en daarvoor een plan van aanpak te maken? Zodat je op een rijtje krijgt welke stappen nodig zijn om dat doel te bereiken dat je al voor je ziet?

Voel jij ruimte bij het idee dat je het uitbesteden van bepaalde taken, zoals het maken en versturen van je nieuwsbrieven, het inrichten van je e-mailsysteem, het nabellen van je klanten uit handen kunt geven? Zodat jij tijd kunt nemen voor het uitwerken van je ideeën?

Ook als je al een tijdje rondloopt met het idee voor een online academie is het fijn als je dit project samen met iemand kunt aanpakken. Van begin tot eind!

Ik ben heel benieuwd welke mooie plannen jij hebt en ik denk graag met je mee wat jouw volgende stappen kunnen zijn. Neem contact met me op voor een kop lekkere thee (live of digitaal, mag allebei!) en laten we elkaar inspireren!