Jouw bedrijf

Het bedrijf dat jij zelf met veel energie hebt opgebouwd is natuurlijk heel belangrijk voor je. Daarom begrijp ik goed dat het spannend is om taken over te dragen aan iemand anders. Om op een goede manier te kunnen samenwerken, is het belangrijk dat het ook tussen ons persoonlijk goed klikt. Hopelijk krijg je hier op mijn website al een beetje een gevoel bij wie ik ben.

Kennismaken

Als je interesse hebt om mij in te huren, dan maak ik graag persoonlijk kennis met je. Dit kan via Zoom of telefonisch. Tijdens het gesprek, kun je mij vertellen over je bedrijf en waar je tegenaan loopt. We leren elkaar kennen en je kunt de vragen stellen die je hebt over mij of over het werken met een virtueel business manager en een team.

We kijken hoe we structuur kunnen aanbrengen in het werk dat moet gebeuren en hoe dat het meest efficiënt aangepakt kan worden.

Samenwerking

Ook bespreken we hoe we onze samenwerking vorm gaan geven. Inwerken kost even wat tijd, maar al snel zie je hiervan het resultaat. Voor een optimale samenwerking is het belangrijk om op regelmatige basis te overleggen en feedback te delen. Grotendeels zal dit digitaal en telefonisch zijn, maar ik vind het ook fijn om je ook in real-life te spreken.