Jouw rechterhand

ondernemen op jouw voorwaarden

Jij voelt dat jouw missie nog groter in de wereld gezet mag worden. Dat is precies de reden dat jij gestart bent met je bedrijf.

Maar alles wat erbij komt kijken, kost jou veel energie, terwijl jij vooral bezig wilt zijn met het begeleiden en coachen van mensen.

intuïtieve ondersteuning

Hoe klinkt dit?

Een partner in crime

Niet langer hoef jij alle keuzes alleen te maken, ik sta naast je en denk met je mee vanuit mijn ervaring en als mede spiritueel ondernemer.

Al jouw energie voor je klanten

Doordat ik als rechterhand naast je sta, kun jij het aansturen van je bedrijf loslaten en je volledig richten op jouw klanten.

Sparringpartner

Of het nu gaat over je marketing, processen in je bedrijf, persoonlijke uitgdagingen als ondernemer of het slim inrichten van je bedrijf.

Rust en overzicht

Niet meer het gevoel dat je geen grip hebt, die heb ik nu voor je. Ik houd overzicht in wat we afspreken en hou je op de hoogte over de taken die er lopen.

Geen zorgen om technische zaken

Met mijn ervaring weet ik wat er allemaal mogelijk is. Jij hoeft alleen aan te geven welk resultaat je wilt.

Efficiënte uitvoering van projecten

Samen bepalen we welke projecten per periode prioriteit hebben. Ik maak een planning en voer het uit of begeleid je team hierbij.

Hoe het

Werkt

Langdurige samenwerking

 

Als jouw rechterhand en sparringpartner, word ik als het ware de 2e vrouw in jouw bedrijf. Dat moet goed voelen voor jou én voor mij. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we of de klik er is tussen ons.

Is de klik er en ga ik voor je starten? Dan is de inwerkperiode heel erg belangrijk. We hebben deze eerste tijd intensief contact zodat ik jou en je bedrijf goed leer kennen.

De samenwerkingen met mijn klanten zijn altijd langdurige samenwerkingen omdat ik echt in je bedrijf stap en van jouw missie de mijne maak. Zo weet je dat je voor langere tijd op mij kunt rekenen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

onderdeel van onze

samenwerking

Kritische sparringpartner

Als intuïtief ondernemer loop jij vaak over van de ideeën en plannen. Als duiveltje op je schouder kijk ik graag kritisch met je mee en geef je advies vanuit mijn ervaring.

Regelmatig overleg

Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, hebben we korte lijnen en overleggen we regelmatig. Ook tussendoor ben ik voor jou bereikbaar voor vragen of feedback.

Rust & overzicht

In jouw bedrijf gebeurt er veel en vanaf nu sta ik naast je en hou overzicht in alles wat moet gebeuren. Dat geeft rust, want jij kunt het loslaten!

Klaar voor een kennismaking?