volgens mijn

Klanten

 

Op deze pagina kun je lezen hoe mijn klanten de samenwerking met mij ervaren.

Gratis visualisatie Jouw Droombedrijf

Lieve

Woorden

“‘Marieke is op zakelijk vlak het beste dat me al overkomen is’, vind ik zelfs een understatement. Ze is mijn sparringmaatje, rechterhand en absoluut de reden waarom ik mijn werk met zoveel passie kan doen. Ze ontlast me bij de taken die me geen energie geven en zorgt ervoor dat ik me kan focussen op hetgeen waar ik goed in ben; mensen coachen. Als ondernemer kan het soms eenzaam zijn zonder directe collega’s en dankzij Marieke heb ik dit gevoel nooit gehad. Ze denkt mee, anticipeert en lost op waar je zelf nog niet aan gedacht had. ✨”

Cathy Spaas

Coach, schrijfster, spreker, Cathy Spaas Academy

“Elke week even inchecken en taken bespreken gaf mij veel rust en is me goed bevallen. Marieke brengt overzicht en rust en staat tijdens lanceringen echt aan mijn zijde. Ze behoudt de rust in het moment en is een geweldig klankbord door haar empatisch invoelen en relativeringsvermogen”

Shana van den Bossche

Expert stress en burn-out, Burn-out Buddy Shana

“Haar enthousiasme en meedenken over de volgende stap in mijn bedrijf voelt echt steunend, waardoor ik als ondernemer ook deze stappen durf en kan zetten omdat ik me niet alleen erin voel staan.”

Tamara Beekmans

Directeur en oprichtster, Vrouwenkracht Academie

“Marieke is zorgvuldig, betrouwbaar en technisch sterk. Ze kan goed structureren en plannen en schept orde in de chaos. Ze laat zich bovendien niet gek maken en is bereid even extra gas bij te zetten als dat nodig is. Als je aan de slag wilt met je funnels, webinars, betalingssystemen etc. dan moet je zeker bij Marieke zijn. Helemaal als je zelf al een beetje paniek voelt opkomen bij de gedachte dat jij er iets mee zou moeten doen.

Majlis Schweitzer

Directeur, trainer, coach, Speechen.nl

“Marieke denkt mee, kijkt mee en stelt de juiste vragen om vanuit een helicopterview de projecten te bekijken en beoordelen. Bijschroeven en bijsturen is daarom altijd mogelijk. Daarnaast staat zij altijd klaar, is accuraat en betrokken. We werken al een paar jaar samen, ik wens dat dat nog lang door mag gaan.”

Esther Buijs-Rademakers

Coach, Krachtlessen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder