Ervaringen van klanten over het werken met mij

Iedereen zou een Marieke moeten hebben. Iemand die je kunt vertrouwen en die tegelijkertijd een enthousiaste gelijkwaardige sparringpartner is. Je voelt haar jarenlange ervaren als communicatieadviseur en het regelen zit in haar bloed. Haar enthousiasme en meedenken over de volgende stap in mijn bedrijf voelt echt steunend waardoor ik als ondernemer ook deze stappen durf en kan zetten omdat ik me niet alleen erin voel staan. Dat is echt knap als je zo samen kunt werken en heel uniek weet ik.

Tamara Beekmans

Directeur en oprichtster, Vrouwenkracht Academie

Marieke is zorgvuldig, betrouwbaar en technisch sterk. Ze kan goed structureren en plannen en schept orde in de chaos. Ze laat zich bovendien niet gek maken en is bereid even extra gas bij te zetten als dat nodig is. Als je aan de slag wilt met je funnels, webinars, betalingssystemen etc. dan moet je zeker bij Marieke zijn. Helemaal als je zelf al een beetje paniek voelt opkomen bij de gedachte dat jij er iets mee zou moeten doen.

Majlis Schweitzer

Directeur/trainer/coach, De Kerncentrale

Marieke blinkt uit als VA met een ‘can do attitude’. Ze is uiterst professioneel, voornaam en ondernemend. Bijkomend pluspunt is dat ze niet zomaar uitvoert maar echt mee nadenkt. Heel erg fijne samenwerking!

Anouck Meier

Chief Storytelling Officer, Ampersand

Marieke heeft bij de TU Eindhoven verschillende functies vervuld. Bij elk gewijzigd takenpakket zet Marieke haar schouders eronder en gaat met alle energie aan de slag. Ze werkt zorgvuldig, heeft kennis van zaken en houdt van resultaten neerzetten. Marieke is betrokken en loyaal, ze werkt graag met en voor anderen en brengt een glimlach in het werk. Haar bereidheid om te leren en haar vermogen tot zelfreflectie maakt dat ze de stap naar een eigen onderneming met vertrouwen heeft durven zetten. Ik twijfel geen moment aan haar succes en kan haar bedrijf van harte aan bevelen!

Hanneke Koppers

Directeur Communicatie, Technische Universiteit Eindhoven