De groei van jouw bedrijf

 

Het is mijn missie om jou als succesvolle vrouwelijke ondernemer te ondersteunen en je te helpen bij de groei van je bedrijf. Hierdoor heb jij meer tijd om je missie uit te dragen met de passie waarmee jij je bedrijf gestart bent!

Vind jij al die systemen waar mee gewerkt wordt maar ingewikkeld? Het aanleren van nieuwe systemen en ontdekken van alles wat je met zo’n systeem kunt is iets wat mij energie geeft.

Ik ben leergierig en als ik iets niet kan oplossen met de kennis en ervaring die ik heb, dan zoek ik het uit! Ook met het goed verwoorden en krachtig overbrengen van informatie kan ik je helpen door mijn ervaring als communicatieadviseur.

Regelen en organiseren zit in mijn bloed. Ik heb jarenlang congressen en evenementen georganiseerd en heb gewerkt als communicatieadviseur. Wat ik het leukste vond van al deze functies, heb ik gecombineerd en bied ik aan via Steengoed Geregeld!

In mijn werk staan openheid, doelgerichtheid en intuïtie centraal. Ik ben een gevoelsmens met een nuchtere en praktische instelling. Ik maak graag verbinding en ben een aanpakker. Een ideale combinatie om mee te denken hoe jouw plannen en ideeën omgezet kunnen worden in concrete acties. Door mijn ondersteuning, word jij ook weer enthousiast en gaat de energie weer stromen!

Naast mijn werk, ben ik ook nog moeder van Luuk (15) en Emma (13). Zij wonen de helft van de tijd bij mij.

Ik vind het leuk om erop uit te gaan met mijn kinderen of vriendinnen. En ik vind het ook heerlijk om lekker thuis te zijn en op de bank te kruipen met een goed boek en een kop thee. Of het nu historische romans zijn, boeken over persoonlijke ontwikkeling/spiritualiteit of een lekkere chicklit, ik kan me er helemaal in verliezen.

Kennismaken met Marieke