Welkom!

Ik ben Marieke

Als business manager help ik spirituele onderneemsters om met meer gemak te ondernemen en de groei te realiseren die zij verlangen zodat zij hun missie nog groter in de wereld kunt zetten.

Ik draag graag mijn steentje bij!

Gratis visualisatie Jouw Droombedrijf

Rustige kracht &

Kritische sparringpartner

Mijn kwaliteiten vond ik lange tijd lastig om te benoemen. Ze waren voor mij een vanzelfsprekendheid waar ik de kracht niet van kon zien.

Inmiddels heb ik ervaren dat het juist deze eigenschappen zijn die mijn klanten het meest waarderen in de samenwerking met mij.

Als rots in de branding en rustige kracht in tijden van stress. Ook denk ik graag kritisch mee. Ik adviseer je over de processen in je bedrijf, maar net zo graag denk ik mee over je aanbod of de opzet van je nieuwste training.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Nuchter &

Intuïtief

In mijn werk staan openheid, doelgerichtheid en intuïtie centraal. Ik ben een gevoelsmens met een nuchtere en praktische instelling. Ik maak graag verbinding en ben een aanpakker.

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om jouw bedrijf efficienter en slimmer in te richten en je marketing te verbeteren. Maar dit is allemaal ondersteunend aan jou:

  • Hoe wil jij leven en werken?
  • Wat past bij jou en jouw bedrijf?

Samen zoeken we een manier van werken die goed voelt voor jou én de gewenste resultaten brengt.

Klaar voor een kennismaking?

Dit is ook

Marieke

Als je me tegenkomt in mijn vrije tijd, kan het zijn dat m’n nagels zwart zijn, want ik werk graag in mijn moestuin. Zeker na een tijdje achter de laptop, is dat een fijne afwisseling om even te aarden.

Verder houd ik van lezen, naar de sauna gaan, goede gesprekken, zingen, nieuwe dingen leren, human design en yoga.

Ook is taal wel echt mijn ding. Zowel de Nederlandse taal als andere talen. Als je wilt kun je een gesprek met me voeren in het Frans, Duits, Engels, Spaans en Noors 😉

Een bijzonder weetje, is dat ik jarig ben op de zomer zonnewende (21 juni) en mijn moeder op de winter zonnewende (21 december).