Leuk om kennis te maken!

 

Ik ben Marieke, eigenaar van Steengoed Geregeld. 

Als coach voor vrouwelijke ondernemers help ik jou om met meer gemak groei te realiseren met jouw bedrijf zodat jij jouw missie nog groter in de wereld kunt zetten.

Ik help je om focus te krijgen in al je plannen en ideeën en je bedrijf zo in te richten dat het jouw missie ondersteunt, “work smarter, not harder”. Ook spoor ik samen met jou de belemmerende overtuigingen en blokkades op die je nu nog tegenhouden. Ik leer je hoe je deze kunt helen en transformeren, waardoor jij dichter bij jezelf komt en weer met gemak en plezier in je leven en je bedrijf kunt staan.

Worstelen om te groeien met je bedrijf en telkens tegen dezelfde patronen aanlopen is vanaf nu verleden tijd.

“We should spend

more time daydreaming”

 

Dagdromen kan waardevolle informatie opleveren, want je geeft hiermee alle ruimte aan je creativiteit en je onderbewuste. Er kunnen dingen in je opkomen die je niet had kunnen bedenken.

Deze visualisatie neemt je mee naar je onderbewuste. Vanuit hier krijg je een beeld van jouw droombedrijf zoals jouw hart het voelt in plaats van wat jouw hoofd ervan vindt.

Zet de eerste stap om jouw droombedrijf en -leven te realiseren en meld je aan voor de gratis de visualisatie: Jouw Droombedrijf.

In 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf als Virtueel Professional. Mijn talent voor regelen en organiseren, heb ik gecombineerd met mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling. Sindsdien heb ik voor diverse succesvolle onderneemsters gewerkt. Ik was hun sparringpartner, rechterhand en heb hen geholpen om een enorme groei te realiseren met hun bedrijf.

Ondertussen heb ik mezelf op allerlei vlakken verder ontwikkeld, zowel op het gebied van bedrijfsvoering als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Naast allerlei losse trainingen volgde ik een jaaropleiding tot Online Business Expert en ben ik sinds november 2020 gecertificeerd Vrouwenkracht Coach.

Door het meekijken met en adviseren van deze onderneemsters, de processen in mijn eigen bedrijf en leven en de opleidingen en trainingen die ik heb gedaan, kwam het verlangen om mijn kennis en ervaringen in te zetten als coach.

Elke groeistap met jouw bedrijf vraagt een groeistap van jou als persoon.

Ik heb gezien bij mijn klanten en zelf ook ervaren dat de belangrijkste stappen die je als ondernemer kunt zetten om te groeien, de stappen zijn die jij zet in je persoonlijke ontwikkeling. Als ondernemer, ben jij jouw bedrijf. En alles waar je tegenaan loopt, is een weerspiegeling van je persoonlijke processen.

Dat kan zowel inhoudelijk zijn, zoals leren over marketing of teksten schrijven, maar ook persoonlijk, zoals:

 • Wat maakt dat je elke keer een stap terugzet op het moment dat je eigenlijk op het punt staat om die stap vooruit te zetten?
 • Wat is de reden dat je er moeite mee hebt om consistent zichtbaar te zijn?
 • Hoe komt het dat het zoveel moeite kost om te ontvangen?

Zowel het inhoudelijke stuk als de persoonlijke stukken, ben ik de afgelopen jaren zelf ook aangegaan. Ik ben mijn ware kracht gaan voelen. Zowel de zachte vrouwelijke kracht, als de mannelijke daadkrachtige energie. En ik geloof dat je beiden nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen en in te zetten in je bedrijf.

Mijn Missie

Het is mijn missie om vrouwen te helpen steeds meer hun kracht te gaan voelen en leven door het helen van pijnstukken en transformeren van belemmerende overtuigingen en patronen.

Want ik geloof dat vrouwen heel hard nodig zijn om hun visie en talenten in te zetten voor een betere wereld

Mijn manier van werken

In mijn werk staan openheid, doelgerichtheid en intuïtie centraal. Ik ben een gevoelsmens met een nuchtere en praktische instelling. Ik maak graag verbinding en ben een aanpakker. 

Een ideale combinatie om mee te denken hoe jouw plannen en ideeën omgezet kunnen worden in concrete acties. Door mijn coaching, word jij ook weer enthousiast en gaat de energie weer stromen!

Dit ben ik ook

 • Tijdens mijn studie woonde ik een half jaar in Parijs om stage te lopen bij een hotel.
 • Ik spreek een beetje Noors, want ik heb familie daar en kom er al mijn hele leven. Bij de serie Ragnarok (op Netflix) kon ik even weer genieten van de fjorden en de Noorse taal. Hopelijk kan ik er snel weer een keer naartoe!
 • Ik hou van historische/magische romans en series (de Outlander-serie had ik al uit voordat de serie begon op Netflix, maar ook Harry Potter of boeken over de periode van de Amerikaanse burgeroorlog, ik smul ervan!).
 • Vroeger wilde ik juf worden en schrijfster. In het werk dat ik nu doe, komen ze eigenlijk allebei aan bod!
 • Mijn kinderen zijn inmiddels pubers en ik geniet van de personen die zij zijn. De manier waarop we gesprekken kunnen voeren en tegelijkertijd de knuffels waarbij ze nog heel even klein mogen zijn.
 • Een beetje nerd… Ik vind het leuk om te werken met allerlei tools en systemen en heb ze snel onder de knie. Ik koppel met gemak allerlei systemen aan elkaar: website met online leeromgeving inclusief betaalsysteem, koppeling met een boekhoudprogramma en dit alles weer aan een mailsysteem.
 • In 2019 heb ik mijn nieuwe liefde ontmoet, mijn soulmate. Ik geniet van onze momenten samen en ook hoe we elkaar vrijlaten.
 • Ondanks dat ik nooit groene vingers heb gehad (zowel binnen als buiten…), ben ik in 2020 gestart met een moestuin en heb er veel plezier in gehad, dus mijn plan voor 2021 ben ik al aan het maken.

Steengoed Strategie Gesprek

Voel je dat er mogelijkheden zijn om te groeien met je bedrijf en wil je meer structuur en overzicht?

Ben je hier al heel vaak voor gaan zitten, maar loop je er telkens tegenaan dat je niet weet hoe je nu verder moet? Welke stappen je vervolgens moet zetten om dit ook echt in je bedrijf te gaan doen?

“We should spend

more time daydreaming”

 

Dagdromen kan waardevolle informatie opleveren, want je geeft hiermee alle ruimte aan je creativiteit en je onderbewuste. Er kunnen dingen in je opkomen die je niet had kunnen bedenken.

Deze visualisatie neemt je mee naar je onderbewuste. Vanuit hier krijg je een beeld van jouw droombedrijf zoals jouw hart het voelt in plaats van wat jouw hoofd ervan vindt.

Zet de eerste stap om jouw droombedrijf en -leven te realiseren en meld je aan voor de gratis de visualisatie: Jouw Droombedrijf.